Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Borstvoedingskleding


Je bent zwanger, hoera! In negen maanden groeit er een klein wonder in je buik en je lichaam verandert om de kleine goed te kunnen verzorgen. Je buik groeit, nieuwe kleding moet worden gekocht en er worden volop foto's gemaakt. Maar je buik is natuurlijk niet het enige wat groeit: je borsten bereiden zich natuurlijkerwijs voor op de geboorte van de baby en vullen zich met melk. De voorbereidingen die je lichaam treft voor de volgende stap waar veel vrouwen voor kiezen: borstvoeding.

Nu zijn er verschillende producten op de markt die de borstvoedende vrouw ondersteunen in dit proces. Zo zijn er verschillende kolfapparaten te verkrijgen, tepelbeschermers, borstvoedingsflessen en uiteraard ook borstvoedingskleding. Onder de borstvoedingskleding is er ook weer een groot scala aan verschillende producten te vinden. Om te beginnen met het kledingstuk wat het dichtst bij de borst zit: de bh.
De borstvoedings-bh is ontworpen zodat de kersverse moeder zo gemakkelijk mogelijk de borst kan ontbloten. De cups zijn apart los te maken zodat deze naar beneden kunnen worden geschoven, waardoor de borst bloot komt te liggen en de baby er gemakkelijk bij kan. Deze bh's zijn verkrijgbaar in allerlei cupmaten, kleuren (basic of juist een felle kleur) en vormen (met of zonder beugel). Het is natuurlijk een persoonlijke keuze voor welke soort bh je uiteindelijk kiest en sommige vrouwen geven zelfs de voorkeur aan hun oude, vertrouwde, gewone bh.

Naast de borstvoedings-bh's zijn er onder andere ook borstvoedingstops, -shirts en -jurken te verkrijgen. Deze kledingstukken zijn net als de bh's ontworpen om het borstvoedingsproces comfortabeler te maken. Over het algemeen is het principe van deze kleding hetzelfde: er is een opening in het kledingstuk gemaakt waardoor de borst gemakkelijk bloot kan komen te liggen, wel op een manier waarop de borst toch bedekt kan blijven en het geven van borstvoeding in het openbaar discreet gedaan kan worden. Ook hier is grote variatie in de kleding te vinden met verschillende modellen en kleuren, waardoor iedere moeder kan vinden wat zij zoekt. Er is ook borstvoedingskleding die ook als positiekleding dient, waardoor je langer van je kledingstukken kan genieten en eventueel al kan oefenen met de openingen die erin zitten.

Voor sommige vrouwen is borstvoedingskleding d uitkomst en anderen blijven graag bij gewone kleding die ze op handige manieren opzij kunnen schuiven. Uiteindelijk is en blijft het een persoonlijke keuze voor welke kledingstukken en/of bh's je kiest.


17 April 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog