Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Zwangerschapsjas


Een zwangerschap is voor veel vrouwen een droom en zijn in de zevende hemel als ze het mogen meemaken. Ondanks dat een baby veelvuldig gewenst is in veel gezinnen, ondervinden vrouwen echter geregeld veel ongemakken aan een zwangerschap.

Menig vrouw hangt bijvoorbeeld iedere ochtend over de wc-pot door de beruchte ochtendmisselijkheid, wat in sommige gevallen ook continue doorzet. Een zwangerschap zorgt er heel vaak ook voor dat vermoeidheid sneller toeslaat wat het werk op ten duur moeilijker maakt. Handelingen die eerst met gemak voltooid werden, kosten nu steeds meer moeite, iets wat tot ergernissen kan leiden. Ergernissen kunnen echter ook een 'symptoom' zijn van snelle stemmingswisselingen die bij vrouwen toe kan slaan. En niet alleen de moeder in wording heeft hier last van, de omgeving kan ook aardig wat meekrijgen van deze mood swings. En hier houdt het niet op, de blaas wordt ook benvloed door een zwangerschap en veel vrouwen zullen merken dat ze sneller naar de wc moeten als anders. Dan zou je denken dat wel genoeg vocht het lichaam verlaat, maar toch kunnen zwangere vrouwen ook last hebben van veel vocht. De bekende dikke enkels zijn daar een illustratief voorbeeld van.

Ondanks dat een zwangerschap veel ongemakkelijke en vervelende dingen met zich meebrengt, is menig vrouw toch dolgelukkig als ze zwanger is. Er groeit een klein wonder in je lijf en dit voel je steeds meer en meer naarmate de zwangerschap vordert. Je mag je gaan voorbereiden op de komst van een baby en leuke spulletjes kopen. De kinderkamer mag ingericht worden en je krijgt veel cadeautjes van je omgeving zodat de kleine de eerste 4 maanden in ieder geval goed gekleed door het leven gaat.

Maar de baby is niet de enige die goed gekleed door het leven mag gaan. Niet voor niks zie je steeds meer hippe zwangerschapskleding op de markt komen! Aanstaande moeders kunnen uit steeds meer verschillende kleding kiezen om zich in te hullen tijdens de speciale 9 maanden. Voor als de gewone jas niet meer goed past, is er de zwangerschapsjas. Deze jassen hebben trekkoordjes aan de binnenzijden en zo kun je de jas tailleren en aanpassen aan je groeiende buik. Steeds meer grote winkelketens bieden zwangerschapsjassen aan en er worden ook steeds meer speciaalzaken voor zwangerschapskleding opgericht. Allemaal om de zwangere vrouw te helpen haar op haar best uit te laten zien.

Een zwangere vrouw krijgt gedurende 9 maanden heel wat te verduren in voorbereiding van het op de wereld zetten van een baby'tje. Veel vrouwen genieten gelukkig ondanks de ongemakken wel van deze periode en zorgen dat ze op en top stralen. Ze zijn zwanger en iedereen mag het weten!


02 Juli 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog