Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Stijlvol de winter door


Ben je in blijde verwachting? Dan heb je voor de komende maanden een voorraad nieuwe kleding nodig. Voor de koude maanden is het handig om mooie en comfortabele kleding te kopen die jou en je ongeboren kindje warm houden. In dit blog artikel kijken we naar de modetrends voor het komend seizoen en bieden we jou tips voor het aanschaffen van kleding.

Show jouw mooie lichaam!
Het verbergen van je buik onder los vallende tunieken is absoluut niet nodig. Er valt niks te verbergen, wees trots op je buik en show de wereld jouw prachtige zwangere lichaam! Normale kleding is vaak heel trendy en stijlvol en misschien ben je wel geneigd om deze kleding ook tijdens je zwangerschap te dragen. Maar dat is niet altijd even comfortabel. Want de positiekleding is speciaal voor zwangere vrouwen gemaakt en zorgt ervoor dat je buik en borsten extra ondersteund worden. En doordat vele merken van positiekleding tegenwoordig inspelen op de laatste trends, kun je er zeer stijlvol bijlopen, net als vrouwen die niet zwanger zijn.

Praktische tips voor de aanschaf
Bij het kopen van positiekleding zijn er wel wat punten waar je rekening mee moet houden. Je wilt natuurlijk niet iedere week nieuwe kleding hoeven te kopen. Zoek daarom kleding waarin nog ruimte aanwezig is om te groeien. Op deze manier kun je veel langer met je kleding doen. Daarnaast zal niet alleen je buik groeien, maar ook je borsten groeien mee tijdens de zwangerschap. En ook zij hebben goede ondersteuning nodig. Kies daarom voor een goede meegroei bh. Deze bh's zullen meerekken tijdens het groeien en jouw borsten ondersteunen.

Modetips voor komend seizoen
Ben je nu zwanger? Dan verwacht je in de winter of erna jouw kleine spruit. Qua positiekleding voor de winter is er genoeg aanbod. We hebben voor jou gezocht naar de trends in modeland. De afgelopen maanden waren vooral de pasteltinten afgewisseld met de neonkleuren erg hip. In de winter gaan we nog steeds kleur zien, maar deze kleuren zijn wat meer gedempt. In de herfst en in de winter van 2013 worden vooral mosterdgeel, bordeauxrood, oranje, legergroen, paars en blauw een grote hit. Daarnaast maken de aardetinten ook hun opmars komend seizoen, samen met de carameltinten. En tot slot zijn grijs en zwart (wat officieel geen kleur is) ook altijd een goede optie voor de koude maanden.

Aandacht voor je benen
Qua stoffen mag werkelijk alles dit seizoen! Wol, leer, sude, zijde, nepbont.. alles mag en kan ook gecombineerd worden met elkaar! De aandacht zal deze winter niet alleen op je buik gericht zijn, maar ook p je benen. We zien opvallende jeggings in hippe kleuren en trendy materialen. De rokjes zijn ook wat korter zodat alle aandacht gericht is op de gekleurde panty's! Tot slot is er voor zwangeren nog iets extra's: twee is n. Dat houdt in dat we steeds meer zwangerschapskleding zien die je tevens voor je borstvoedingsperiode kunt gebruiken. Op deze manier kun je extra lang genieten van je aankopen!

Een zwangerschapsbuik hoeft niet meer verborgen te worden. Toon jouw mooie buik en lichaam aan de wereld in de prachtige positiekleding die je op onze site kunt vinden. Vele positiekleding merken spelen in op de modetrends, dus jij kan zeer stijlvol de winter door!
21 September 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog