Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De voordelen van borstvoedingskleding


Wanneer je zwanger bent zijn er talloze nieuwe producten die je moet aanschaffen. Je denkt natuurlijk voornamelijk aan de inrichting van de babykamer, trendy zwangerschapskleding en kleding voor je toekomstige kindje. Maar naast deze artikelen is het ook handig om tijdens je zwangerschap alvast na te denken over de kleding n de zwangerschap. n van de mogelijkheden die je dan hebt is borstvoedingskleding. In dit blog artikelen kijken we naar de voordelen van deze speciale kleding.

Geef borstvoeding zonder dat iemand het ziet
Datgene dat borstvoedingskleding zo speciaal maakt, is het feit dat je onopgemerkt borstvoeding kunt geven. Het ziet er uit als normale kleding maar in de kleding zit dan een unieke opening waardoor je je baby gemakkelijk kunt voeden. Vaak gebeurt dit doordat je een gedeelte van het shirt of jurkje aan de kant kunt schuiven. Op deze manier lijkt het net alsof je je baby aan het knuffelen bent in plaats van voeden. Het grote voordeel van deze kleding en een ideale oplossing voor wanneer je in een openbare ruimte bent.

Trendy na je zwangerschap
Nou klinkt borstvoedingskleding voornamelijk als kleding die vooral erg praktisch en comfortabel is. Vaak is praktische kleding niet altijd de mooiste kleding. Maar een zwangerschap in deze tijd kent alleen nog maar modieuze beelden! Want om er trendy bij te lopen tijdens en na je zwangerschap, is absoluut geen probleem meer. Kijk eens rond in de webshop van Neufmoisbelle en laat je verrassen door alle mooie items. Het Zweedse merk Boob is in onze shop d specialist in deze kleding. Er is borstvoedingskleding voor iedere gelegenheid. Blijf je lekker thuis? Kies dan voor een heerlijke loungebroek met een basic shirt. Ga je de deur uit? Dan kun je kiezen uit n van de mooie tops en tunieken. Heb je een feestje? Ook voor deze gelegenheid zijn er prachtige borstvoedingsitems beschikbaar, zoals mooie chique jurkjes. Kortom: borstvoedingskleding kan ontzettend trendy zijn!

Liever geen borstvoedingskleding?
Uiteraard hoef je deze kleding niet te dragen. Je eigen kleding kan ook prima comfortabel zijn tijdens het geven van borstvoeding. Iedere vrouw moet uiteraard zelf weten welke kleding zij draagt gedurende en na de zwangerschap. We willen daarom ook nog tips bieden voor vrouwen die 'gewone' kleding willen dragen tijdens het geven van borstvoeding. Bij 'gewone' kleding is het erg belangrijk om te letten op de hals. Voor het geven van borstvoeding is het lastig als een shirt een hoge hals heeft, dan zou direct het hele shirt uit moeten. Kies daarom voor een V-hals, dat werkt veel makkelijker. Daarnaast zijn shirts met knopen ook handig, die kunnen makkelijk open en dicht worden gemaakt.

Zwangerschapskleding als borstvoedingskleding
Tot slot is zwangerschapskleding ook zeer geschikt voor het geven van borstvoeding. De zwangerschapskleding zijn speciaal gemaakt om jouw lichaam extra te ondersteunen, wat ook fijn is na de zwangerschap. Vooral de merken Noppies en Queen Mum bieden geschikte zwangerschapskleding. Op deze manier heb je extra lang plezier van je tunieken, shirts en jurkjes!

Je hoeft je niet meer ongemakkelijk te voelen in openbare gelegenheden, want door middel van deze kleding zal het niet eens opvallen dat je je kindje aan het voeden bent. Het geven van borstvoeding wordt door middel van deze speciale kleding erg makkelijk en comfortabel gemaakt.
25 September 2012 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog